Komma Productions

Endringer som virkelig kan gjøre en forskjell

I dagens verden er det vanskelig å skille seg ut. Alle vil være noen, og kanskje du til og med vil være som en spesifikk person. Med sosiale medier ser vi kjendiser som ser ut som guder. Ønsker du å se ut som en? Det kan du, alt handler om mote og trening.

Det å bry seg om sitt eget utseende er ikke kun negativt. Måten du ser ut på, både når det gjelder klær, sminke og hår, kan også være med på å gi personligheten din et nytt uttrykk utad. Ingenting er definert som korrekt, du velger nemlig selv hvilket inntrykk du vil gi omverdenen.

Vis fram din personlighet

Som sagt er det din egen stil og ditt unike utseende som vil være det første inntrykket du gir dem rundt deg. Noen ganger kan det visuelle skape et bilde for hele førsteinntrykket, og derfor er det viktig at du gir et riktig inntrykk og kler deg med noe du er komfortabel med.

Det å føle seg komfortabel i klærne, frisyren og sminken du velger, er på mange måter nøkkelen til å fremstå som selvsikker. Føler du at frisyren ikke kler deg, vil dette synes. Med riktige valg vil du stråle av selvtillit, og ingenting er mer tiltrekkende for omverdenen enn noen som er trygg på seg selv!

Du er sjefen

Det er viktig å huske at det kun er du som bestemmer hvordan du vil se ut. Trening og kosthold er i vinden som aldri før, og vi blir proppet fulle med slanketips og retusjerte bilder. Dette presset kan bidra til at du tar tak og forandrer livsstilen, samtidig må det ikke gå for langt.

For hvis du bestemmer deg for å endre kosthold og begynne å trene, så må det være på dine egne premisser. Du skal ikke gjøre det for å se ut som alle andre, men fordi du virkelig har en interesse av det. Det samme gjelder plastisk kirurgi, dyre behandlinger eller kremer. Du bestemmer.