Komma Productions

Ditt utseende – dine valg

I en verden hvor utseende får bare mer og mer å si kan det noen ganger være vanskelig å skille sine egne preferanser fra hva du føler blir forventet av en. Å være opptatt av hvordan du ser ut, både i forhold til kropp og ansikt, og i forhold til mote er ikke en dårlig egenskap og faktisk kan det være med på å gi folk et viktig bilde av din personlighet.

Sminke og mote som viser hvem du er

Din stil og ditt utseende er det første andre vil se når de møter deg, og ofte det første de bruker for å gjøre seg opp et førsteinntrykk. Det viktigste er at du velger en stil du føler deg komfortabel med, og som du virkelig liker selv. Men det betyr ikke at du ikke bør stige utenfor normen – for eksempel kan det være et skikkelig adrenalinkick å prøve en ny og sterk leppefarge selv om du vanligvis liker å holde det mer nøytralt. Kanskje føler du deg skikkelig vågal en dag, og kjører på med en metallisk blå?

Endring på dine egne premisser

Trening og kosthold er i vinden som aldri før, og vi skal alle helst se tynne, trente og sunne ut. Det er det selvsagt ikke noe i veien med, men husk at du også skal kose deg. Hvis du bestemmer deg for å begynne å trene så bør det være fordi du er interessert, og ikke fordi du ønsker å passe inn i noen andre sin mal. Det samme gjelder dersom du velger å fikse på utseendet. Kanskje syns du leppene er litt for små, eller du har løs hud etter en graviditet?

Det er ikke noe i veien for å få hjelp til å endre på det, så lenge du gjør det for din egen del.

« Previous post